Picknicken in ’t Lijsternest

VZW Vogelhoek Feest stilt jouw honger en voorziet een picknickmand gevuld met lekkers, af te halen in ’t Lijsternest op zaterdag 19 augustus vanaf 11u30. Op de picknickweide is er live muziek. Er wordt ook voor kinderanimatie gezorgd en tal van andere eet- en drinkgelegenheden.

Onze picknick bevat geen vlees en is dus ook geschikt voor vegetariërs (niet veganistisch). Laat je verrassen door de lekkere combinaties!

Schrijf vooraf in via tackgoretti@gmail.com. Je ontvangt dan de betalingsgegevens. De picknickmanden zullen voor je klaar staan aan ’t Lijsternest voor afhaling tussen 11u30 en 14u, op vertoon van je betalingsbewijs.

Opgelet: op donderdag 17 augustus sluiten we de inschrijvingen af. Picknick enkel op bestelling.

Inhoud picknickmand

Professioneel traiteur en buurtbewoner Goretti Tack uit de Palmstraat tovert voor ons deze lekkernijen op tafel:

Dit alles voor slechts 15 euro per picknickmand!

Tijdens de Coronaperiode kwam Goretti een tijd zonder werk te zitten en heeft ze talloze buren uit de wijde omtrek betoverd met haar kant en klare afhaalmaaltijden. Dit leidde ook tot een samenwerking voor de picknick op Vogelhoek Feest, die we reeds enkele jaren met heel veel overtuiging verderzetten. We kunnen uit eigen ervaring garanderen dat het heerlijk smullen wordt, met verse en lokale producten.

Laat jij je ook verleiden? Smakelijk!!