Plein Melle Vogelhoek en zaal CC Gildenhuis

Openingsoptreden op vrijdag 8 december

Kraampjesmarkt op zaterdag 9 en zondag 10 december

Merelbekestraat 99, 9090 Melle

Kraampjesmarkt vol leuke kadootjes, originele hebbedingetjes, kerstdecoratie en ambachtelijke producten uit de buurt. Tussendoor doet u zich tegoed aan een heerlijk hapje en drankje. Kom lekker opwarmen in de grote zaal voorzien van o.a. kinderhoek, live muziek en een uiterst gezellige, winterse lounge. Ga op de foto met de kerstman, een belevenis voor jong en oud!

Vrijdag 8 december

Deuren op om 20u

Op vrijdagavond trappen we af met een heuse a-pré-ski party in de grote zaal van het Gildenhuis! De foute Hollandse muziek ruilen we in voor spetterende live partyband XQUEEZE en DJ Lorenzo, die ook geregeld in het café draait. Kom je beste danspasjes demonstreren onder de uiterst gezellige lichttent en geniet van een drankje in onze winterse lounge. Inkom helemaal gratis!

Zaterdag 9 december

Vanaf 14u

Opening kerstmarkt (pleintje en zaal).

14u – 17u

Grime voor de kleintjes in de grote zaal, bij de kinderhoek. Vrije inloop en helemaal gratis.

20u – 22u

Live optreden Sing us a Song in de grote zaal.

Franse chanson, musical, kleinkunst, pop, jazz, soul, … geen enkel genre kent geheimen voor het duo Tim Saey (zang, piano, mondharmonica, accordeon, …) en Liesbeth Roose (zang). Beiden zijn professioneel muzikaal geschoold en erg actief in o.a. de musicalwereld.

Polyvalent muzikaal talent Tim studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, afdeling musical, en speelde reeds mee in heel wat musicalproducties waaronder Mozart – de Musical, Beauty and the Beast, Albert I, 14-18, 40-45, Daens en Red Star Line.

Ook Liesbeth studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, afdeling Musical. Zij speelde in AssepoesterBeauty and the BeastBlood Brothers40-45Daens, 1830, RentThe Sound Of MusicCharlie and the Chocolate Factory, Red Star Line en Marie-Antoinette

Tot 2019 tourde Liesbeth mee als backing bij Helmut Lotti en Willy Sommers. In 2018 ging ze op cruise met Hans Peter Janssens en Pol Vanfleteren naar het Hoge Noorden. Met Betty and the Band ging ze solo binnen het soul en funkgenre. Met Sing us a Song zorgt zij samen met Tim Saey voor sfeervolle, avondvullende programma’s.

Liesbeth’s stem is te horen in Vaiana, Beauty and the Beast, Mary Poppins, De smurfen, Find me in Paris, Power Rangers, Zootopia, Wish. Ze speelde drie seizoenen in De regel van 3S op Ketnet. Sinds 2022 coördineert zij de afdeling zang binnen de richting Muziektheater in het MUDA (KSO, Gent).

Kom dus zeker mee genieten van de muziek van Sing Us A Song. Afspraak zaterdag 9 december om 20u in de grote zaal van ’t Gildenhuis. Sfeer en gezelligheid top!

Zondag 10 december

Vanaf 14u

Opening kerstmarkt (pleintje en zaal).

14u – 17u

Extra uitgebreide gratis kinderanimatie in de grote zaal! De zaal sluit om 17u, nadien kan je buiten nog tot 20u terecht voor een afsluitend hapje of drankje.

15u – 16u

Workshop bewegen op muziek door Asana van VZW Warm Water. We starten met bewegingsactiviteit rond herkenbare bewegingen zoals lopen, zwemmen, touwtje springen, vliegen,… Deze zetten we om in samenhangende bewegingen op muziek. Vervolgens beelden we een leuk verhaaltje uit over superhelden en tot slot zingen en dansen we samen op (kerst)liederen.

Afsluit kerstmarkt om 20u

VZW VOGELHOEK FEEST WENST U FIJNE FEESTDAGEN

Met de opbrengst van de kerstmarkt steunen we Jinte en Timon, een jong koppel uit Melle dat binnenkort een handje gaat helpen in Arusha, Tanzania. Timon bouwt er mee aan een nieuw women empowerment centre, waarvoor hij zelf ook de plannen tekende. Jinte zal er de handen uit de mouwen steken als kersverse vroedvrouw om Tanzaniaanse vrouwen te helpen hun kindje op de wereld te zetten.