Plein Melle Vogelhoek en zaal CC Gildenhuis

Merelbekestraat 99, 9090 Melle

Kraampjesmarkt vol leuke kadootjes, originele hebbedingetjes, kerstdecoratie en ambachtelijke producten uit de buurt. Tussendoor doet u zich tegoed aan een heerlijk hapje en drankje. Kom lekker opwarmen in de grote zaal voorzien van o.a. kinderanimatie, (live) muziek en een uiterst gezellige, winterse lounge. Ga op de foto met de kerstman, een belevenis voor jong en oud!

Zaterdag 10 december

Vanaf 16u

Opening kerstmarkt (pleintje en zaal).

19u – 21u

Live optreden Sing us a Song in de grote zaal.

Franse chanson, musical, kleinkunst, pop, jazz, soul, … geen enkel genre kent geheimen voor het duo Tim Saey (zang, piano, mondharmonica, accordeon, …) en Janis Van Dorsselaer (zang). Beiden zijn professioneel muzikaal geschoold en erg actief in o.a. de musicalwereld.

Polyvalent muzikaal talent Tim Saey studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en speelde reeds mee in heel wat musicalproducties waaronder Mozart – de Musical, Beauty and the Beast, Albert I, 14-18, 40-45 en Daens. Hij zingt ook in de partyband XQUEEZE en was te zien op tv in het programma I Can See Your Voice (VTM). Tim is grote Disney-fan en spreekt en zingt regelmatig stemmen in voor animatiefilms.

Janis Van Dorsselaer zette haar eerste stapjes in de musicalwereld reeds op 8-jarige leeftijd. Ze maakte van haar hobby haar beroep en studeerde af aan de muziektheaterafdeling van Fontys in Tilburg. Ook Janis was al te zien in verschillende musicals waaronder Beauty and the Beast en Tanz der Vampire. Sinds 2014 geeft Janis ook zangles bij verschillende organisaties. Een steengoeie zangeres die alle kneepjes van haar vak kent.

Kom dus zeker mee genieten van de muziek van Sing us a Song. Afspraak om 19u in de grote zaal van ’t Gildenhuis. Sfeer en gezelligheid top!

Zondag 11 december

Vanaf 11u

Opening kerstmarkt (pleintje en zaal).

14u – 17u

Grime voor de kinderen, door Paula Oomen. Afspraak bij de kinderhoek in de grote zaal. Vrije inloop en geheel gratis!

 

VZW VOGELHOEK FEEST WENST U FIJNE FEESTDAGEN