Jogging

Jogging

Beste sportieveling

Op zaterdag 26 augustus organiseert Vogelhoek Feest een fantastische jogging doorheen Melle Vogelhoek. Op het parcours van 6 of 10 km leert u enkele bijzondere hoeken en paden van Melle Vogelhoek en omstreken kennen. Voor de kleinsten staat een kids run van 1 km geprogrammeerd. Alle deelnemers ontvangen een frisse fles Delirium (75cl) als beloning voor hun sportieve prestatie. Napraten en genieten van muziek met een drankje in de hand, kan nadien op ’t pleintje van Melle Plage.

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor de jogging via onderstaand formulier. Na inschrijving  ontvang je een mail met de betalingsvoorwaarden. Na betaling is je inschrijving definitief. Deelnemen aan de jogging kost voor volwassenen 5 euro. Deelnemen aan de kids run is helemaal gratis. Gelieve er rekening mee te houden dat kinderen verplicht begeleid moeten lopen. De jogging start na afloop van de kids run, dus je kan als ouder zonder problemen eerst meelopen met je kind(eren).

Opgelet: de inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 23 augustus!

Parcours

De start en finish is op ’t Lijsternest (achteraan, kant Palmstraat). Daar kan je ook terecht voor je inschrijving en het afhalen van de borstnummers. Opgelet, op hetzelfde moment vindt ook een rommelmarkt plaats.

Parkeren kan in de omliggende straten, maar verwacht daar een behoorlijke drukte. Bepaalde straten zullen ook afgesloten worden om de jogging veilig te laten verlopen. Gebruik bij voorkeur alternatieve vervoersmiddelen! Echte sportievelingen gebruiken de benen om er te geraken, als opwarming 🙂 Het openbaar vervoer kan ook: trein, bus en tram brengen je op 5 minuten wandelen van de start.

Jogging 6 km

Jogging 10 km

Kids run 1 km

Programma

14u45: opening wedstrijdsecretariaat voor afhalen borstnummers
15u30: start kids run (1 km)
15u55u: sluiting wedstrijdsecretariaat
16u: start jogging 6 km en 10 km

Sanitair en kleedruimte

We voorzien enkele schermen waarachter sporters zich kunnen omkleden. Ook sporttassen kunnen er op eigen verantwoordelijkheid achtergelaten worden. Waterbevoorrading tijdens en na de jogging wordt voorzien. Bij aankomst zullen ook opfrismogelijkheden ter beschikking staan (geen douches).

Voor en na de jogging…

De hele dag door zijn er activiteiten in en rond ’t Lijsternest, zoals de traditionele rommelmarkt, een gezellige picknick, optredens van muzikanten uit de buurt, en initiaties dans en yoga. Na de jogging kan u op ’t pleintje van Melle Plage met drankje in de hand napraten over de mooie plekjes die de Vogelhoek rijk is, of gewoon genieten van muziek en sfeer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Facebook-pagina van Vogelhoek Feest Jogging.

Inschrijvingsformulier

De voorinschrijvingen voor de jogging zijn afgesloten. Zaterdag kan je ter plekke nog inschrijven in ’t Lijsternest. Breng 5 euro mee voor de jogging van 6 of 10 km. De kids run is gratis!